Vispannetje met krokante knolselderblokjes
bereiding
-
1
Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Halveer de prei, spoel en snij in ringen. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Verhit olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook. Voeg het preiwit toe, kruid met het kerriepoeder en roer goed tot de geuren vrijkomen. Verkruimel het bouillonblokje erover en schenk de sojaroom erbij. Laat op een zacht vuur indikken.
-
2
Schil de knolselder en snij in kleine blokjes. Verhit olijfolie in een pan en bak de knolselderblokjes rondom goudbruin en krokant. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
-
3
Snij de citroen in dunne plakjes. Leg de vis in de saus, bedek met plakjes citroen en laat 10 minuten mee garen. Serveer de vis met de spinazieroomsaus en geef er de krokante knolselderblokjes bij. Werk af met dille.