Onglet met beurre café de Paris
bereiding
-
1
Maak de boter. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Pel en snipper de sjalot. Hak de kappertjes en de ansjovisfilet fijn. Hak alle kruiden fijn. Meng alle ingrediënten voor de beurre café de Paris. Rol de boter in een bakpapiertje en laat ze 1 uur opstijven in de diepvries.
-
2
Spoel de rucola. Schik de rucola in een kom en knip er de waterkers boven. Kruid de salade met peper en zout en bedruppel ze met de olijfolie en de wittewijnazijn.
-
3
Kruid de onglet met peper en zout. Smelt de boter in een pan op het vuur en bak dan de onglet volgens de cuisson van je voorkeur.
-
4
Haal de beurre café de Paris uit de diepvries en snij ze in plakjes.
-
5
Serveer de onglet met de plakjes beurre café de Paris en de salade. Lekker met frietjes of kroketjes.