Recept

Quiche met waterkers en taleggio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Taleggio is een Italiaanse smeltkaas met een vrij intense smaak. Hij behoudt ook bij warme bereidingen zijn romige textuur en geeft deze quiche net dat tikkeltje extra.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los met de room en kruid het mengsel met peper, zout en de Provençaalse kruiden.

  2. 2

    Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit en leg het in een quichevorm. Spoel de waterkers, verwijder de lange steeltjes en leg de helft ervan op het kruimeldeeg. Giet er het ei-roommengsel over.

  3. 3

    Snij de taleggio in stukjes en verdeel ze over het ei-roommengsel. Leg er dan de rest van de waterkers op en kruid de quiche opnieuw met peper en zout. Bak de quiche zo’n 45 minuten in de oven en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met waterkers en taleggio

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!