Omelet met scampispiesje en bloemkoolrijst
bereiding
-
1
Klop de eieren los met de sojaroom en breng het mengsel op smaak met een snuifje kerriepoeder, peper en zout. Verhit arachideolie in een pannetje en bak 4 omeletjes van het eimengsel. Hou ze warm.
-
2
Maak de preiwitten schoon en snij ze in ringen. Verhit arachideolie in een wok en roerbak er de preiwitten, de peultjes en de erwtjes in. Voeg ook de bloemkoolrijst toe en roerbak alle groenten knapperig. Breng op smaak met sojasaus.
-
3
Prik de scampi’s op spiesjes. Kruid ze met peper, zout en kerriepoeder en borstel ze in met arachideolie. Gril ze 2 minuten per kant in een hete grillpan.
-
4
Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze in ringen. Snipper de koriander grof. Snij de limoen in partjes. Leg een omeletje op een bord, verdeel er gewokte groenten over, leg er een scampispiesje bij en bestrooi met de koriander en de lente-ui. Serveer met een partje limoen.