Recept

Appeltoast met pancetta en geitenkaascrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit hapje maak je in een kwartiertje! 

Lekkere variatie: werk de appeltoastjes af met een plakje brie, een handvol gehakte walnoten en een druppel honing.

bereiding
  1. 1

    Spoel de appel en verwijder het klokhuis. Snij de appel in dunne plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen.

  2. 2

    Bak de pancetta aan beide kanten krokant in een pannetje. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verkruimel intussen de geitenkaas. Hak de noten grof.

  3. 3

    Leg op elk appeltoastje een plakje pancetta en wat geitenkaas. Kruid ze met peper en werk ze af met een blaadje basilicum.

  4. 4

    Leg op elk appeltoastje een plakje pancetta en wat geitenkaas. Kruid ze met peper en werk ze af met een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Appeltoast met pancetta en geitenkaascrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!