Recept

Gebakken ananas met kokosyoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fruitig ontbijt à la Pascale Naessens. Maak er een sapje bij van groene bladgroenten, zoals spinazie en andijvie.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ananas in parten en laat de bladeren eraan. Verwijder de harde kern. Gril de ananas 4 minuten aan elke kant in de grillpan. Schik de parten dan op een bakplaat, doe er de boter en de suiker bij en gaar nog 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Rasp de schil van de limoen en pers er het sap uit. Meng de kokosyoghurt met de limoenschil, het limoensap en het vanille-extract. Roer goed door elkaar.

  3. 3

    Bestrooi de parten ananas met de geroosterde amandelschilfers en geef er de kokosyoghurt bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken ananas met kokosyoghurt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!