Recept

Miniomeletjes met kerstomaatjes, Italiaanse ham en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze schattige omeletjes à la Pascale Naessens stelen de show op je volgende brunch. 

Geen muffinblik in huis? Je kunt ook kleine kopjes gebruiken. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Hak het basilicum grof. Snij de ham in reepjes. Klop de eieren los met de plantaardige melk en kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Vet 6 holtes van een muffinvorm in met olijfolie en verdeel het eimengsel over de vormpjes. Voeg telkens 4 halve kerstomaatjes toe en voeg er ook het basilicum en de reepjes ham aan toe. Gaar de omeletjes 8 à 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Spoel en droog de sla. Meng de mosterd met de wittewijnazijn en 1 eetlepel olijfolie. Meng de vinaigrette onder de sla. Serveer de omeletjes op de salade en werk ze af met de rest van de tomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Miniomeletjes met kerstomaatjes, Italiaanse ham en basilicum

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!