Italiaanse traybake met saltimbocca, pasta en groene asperges
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Meng de passata met het kippenbouillonblokje en 350 milliliter water. Stort de parelcouscous op de bakplaat, overgiet hem met de passatamengeling en kruid hem met peper en zout. Voeg 4 salieblaadjes toe en zet opzij.
-
2
Maak de saltimbocca. Halveer grote kalfslapjes (zorg dat ze ongeveer 7 op 10 cm groot zijn). Kruid alle kalfslapjes met peper en zout, beleg ze met een salieblaadje en wikkel ze in een plakje ham. Halveer dikkere asperges in de lengte. Spoel de tomaatjes.
-
3
Beleg de pasta met de tomaatjes, de asperges en de stukken vlees. Besprenkel alles met olijfolie en kruid met peper en zout. Gaar de traybake 25 minuten in de oven.
-
4
Werk de traybake af met het basilicum en de geraspte parmezaan en besprenkel hem met citroensap.