Recept

Witloofsalade met verse vijgen, blauwe kaas en Italiaanse ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Altijd-goed-topper: veldsla! Lekker romige blaadjes van bij ons en handig verpakt.

bereiding
  1. 1

    Stop het stuk blauwe kaas minstens 1 uur in de diepvriezer. Haal de blaadjes van het witloof. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Snij de vijgen in partjes.

  2. 2

    Meng voor de dressing de room met de mosterd, de honing, de appelazijn en de mayonaise en kruid het sausje met peper en zout.

  3. 3

    Snij met een kaasrasp of mandoline flinterdunne plakjes van de bevroren blauwe kaas.

  4. 4

    Maak een salade van het witloof, de veldsla, de vijgen en de ham en werk ze af met de dressing en de kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witloofsalade met verse vijgen, blauwe kaas en Italiaanse ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!