Kaneelrolletjes met marsepein uit de airfryer
bereiding
-
1
Ontrol het pizzadeeg. Smelt de boter en bestrijk er het deeg mee. Rasp de marsepein fijn (of cutter ‘m in de blender) en meng hem met de donkerbruine kandijsuiker, de kardemom, de kaneel en de rest van de gesmolten boter.
-
2
Lepel het marsepeinmengsel op het deeg en strijk goed uit, rol het deeg strak op en snij het in stukken van 3 à 4 cm. Leg ze in het bakaccessoire van de airfryer en schuif 12 minuten op 180°C in de airfryer.
-
3
Maak intussen de topping. Rasp de schil van de citroen en pers het sap. Roer de roomkaas los. Smelt de witte chocolade met de slagroom en meng hem met de roomkaas tot een lopende topping. Breng ze op smaak met een scheutje citroensap.
-
4
Neem de kaneelrolletjes uit de airfryer, laat ze een beetje afkoelen en lepel er de topping over. Werk af met wat geraspte citroenschil. Eet ze het liefst lauw.