Recept

Pommes duchesse van knolselder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verstop eens wat wintergroente in deze echte feestklassieker…

Tip: deze pommes duchesse kun je ook in de airfryer klaarmaken. Bak de toefjes puree 10 à 12 minuten in het bakmandje op 200°C.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en de knolselder en snij ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen en de knolselder samen gaar in lichtgezouten water. Giet ze af, schud ze nog even op en laat ze goed uitlekken.

  2. 2

    Pureer de gekookte aardappelen en de knolselder samen tot een gladde puree. Voeg de eieren, de boter en de melk toe. Breng de puree op smaak met peper, zout en de nootmuskaat.

  3. 3

    Schep de puree in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit kleine rozetten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pommes duchesse 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pommes duchesse van knolselder

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!