Recept

Choronsausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk warm sausje voor bij fondue of gourmet.

bereiding
  1. 1

    Maak de gastrique. Plet de peperkorrels in een vijzel. Pel de sjalot en snipper 'm fijn. Hak de dragon grof.

  2. 2

    Doe de azijn, de wijn, de sjalot, de dragon en de peperkorrels in een steelpannetje. Laat op een zacht vuur tot 2/3 inkoken en zeef.

  3. 3

    Hak de dragon fijn. Klop de dooiers los in een steelpan met 3 eetlepels van de gastrique. Zet op een heel laag vuur en klop de eieren in een acht schuimig. Neem van het vuur.

  4. 4

    Roer er beetje bij beetje de boter bij en voeg de tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout, werk af met dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Choronsausje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!