Recept

Gebakken knolselder met hazelnoot en rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tijd besparen? De knolselderblokjes kun je perfect een dag op voorhand garen. Op de dag zelf dek je ze losjes af met aluminiumfolie en warm je ze zo’n 30 minuten op in de oven op 100°C, samen met het gehaktbrood.

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij hem in kleine blokjes van 1,5 cm. Besprenkel ze met citroensap. Hak de hazel¬noten grof. Rist de tijm en de rozemarijn.

  2. 2

    Smelt de boter met een scheutje olijfolie in een pan. Voeg de knolselder toe en bak hem op een zacht vuur beetgaar en licht goudbruin. Voeg de hazelnoten, de tijm, de rozemarijn en de honing toe en laat de knolselder karamelliseren. Kruid met peper en zout. Werk af met de extra rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken knolselder met hazelnoot en rozemarijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!