Recept

Ravioli met pesto van walnoten, salie en blauwe kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk feestelijke pasta!

Ook lekker met tortellini.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers knoflook. Rooster de walnoten in een pan zonder vetstof en laat ze even afkoelen. Pers het sap uit de citroen.

  2. 2

    Doe de salieblaadjes, de peterselie, de walnoten, de blauwe kaas, de olijfolie en een scheutje water in een blender en hak alles tot een grove pesto. Breng de pesto op smaak met citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Kook de ravioli kort beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat ze uitlekken.

  4. 4

    Serveer de ravioli met de pesto, bestrooi ze met de geraspte parmezaan en werk ze af met een fijn blaadje salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met pesto van walnoten, salie en blauwe kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!