Gegrilde zuurdesemboterham met boerenomelet, Breydelspek en mosterdmayonaise
bereiding
-
1
Bak het Breydelspek in een pan zonder vetstof en hou het warm. Breek de eieren in een kom, voeg de melk toe en kruid het mengsel met peper en zout. Meng de mosterd met de mayonaise en kruid de saus met peper en zout. Spoel en droog de sla.
-
2
Gril de snedes zuurdesembrood in de pan, tussen een grillmachine of op de barbecue met wat olijfolie, peper en zout.
-
3
Bak 2 omeletten van het eimengsel en vouw elke omelet dubbel. Snij elke omelet in twee.
-
4
Leg een snede gegrild zuurdesembrood klaar en schik er wat sla op, leg er dan de omelet en vervolgens het Breydelspek op. Werk af met de mosterdmayonaise en sluit de boterham met een tweede snede gegrild zuurdesembrood. Herhaal dit voor alle boterhammen en serveer meteen.