Recept

Broodcannelloni met mozzarella en mortadella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mortadella is een heerlijke Italiaanse varkensworst, die vaak gemaakt wordt met pistachenootjes. Lekker op bruschette, in een lasagne of parmigiana di melanzane, maar ook in deze Italiaanse broodrolletjes.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol de sneetjes toastbrood iets platter met een deegrol. Klop de eieren in een diep bord los met de melk. Doe het paneermeel en de geraspte parmezaan in een ander diep bord.

  2. 2

    Snij de mozzarella in dunne plakjes. Leg op elk sneetje brood een plakje mortadella en 2 à 3 plakjes mozzarella. Rol de sneetjes zo strak mogelijk op.

  3. 3

    Haal de rolletjes eerst door het eimengsel en vervolgens door het paneermeelmengsel. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 15 minuten in de oven. Serveer ze met een salade of als hapje uit het vuistje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broodcannelloni met mozzarella en mortadella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!