Recept

Fishburger met remouladesaus en gepekelde rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mmm, wat een heerlijke visburger!

Handig bewaren; je kunt de gepekelde rode ui minstens een week in de koelkast bewaren.

Tip! Je kunt de kabeljauwfilets ook een krokant korstje geven, zoals bij de crispy chicken burgers.

bereiding
  1. 1

    Pekel de ui. Pel de rode ui en snij hem in halve ringen. Doe de uiringen in een bokaaltje, voeg de suiker, het zout en de wittewijnazijn toe en vul aan met heet water. Laat de uien afkoelen en laat ze minstens 6 uur pekelen tot de ui mooi lichtroze is gekleurd.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal op bakpapier en kruid ze met peper en zout. Gaar ze 18 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak intussen de saus. Snij de rode ui, de zilveruitjes, de augurkjes en de kappertjes fijn en meng ze onder de Griekse yoghurt. Meng er de mayonaise en de graanmosterd onder en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel de sla. Halveer de broodjes, leg er wat rucola op, een plakje smeltkaas en dan de kabeljauwfilets. Werk ze af met de remouladesaus, de gepekelde rode ui en nog een takje extra dille. Sluit de broodjes en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fishburger met remouladesaus en gepekelde rode ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!