Recept

Ravioli met ricottasaus en gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

In 10 minuten aan tafel!

Tip: voorgegaarde gevulde pasta zoals ravioli, tortellini en ook gnocchi zijn ideaal voor een snelle maaltijd. Maak zelf een sausje op basis van tomaten of een kaas zoals ricotta of mascarpone, of voeg een restje saus toe dat nog in je diepvriezer zit.

bereiding
  1. 1

    Kook de ravioli in lichtgezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de sjalot, snipper ze fijn en fruit ze glazig in olijfolie. Voeg de ricotta toe, roer om, blus met de witte wijn en breng op smaak met peper en zout. Voeg de melk toe en laat 2 minuten inkoken.

  3. 3

    Snij de gerookte zalm in repen. Roer de ravioli door de saus. Werk het gerecht af met de gerookte zalm, de geraspte citroenschil en de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met ricottasaus en gerookte zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!