Recept

Gekaramelliseerde balsamico-spaghetti met geroosterde rode biet, granaatappel en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pasta móét je proberen: origineel en bomvol smaak!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de rode bieten in partjes en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er olijfolie over en strooi er de verse tijm, peper en zout over. Rooster ze 25 minuten in de oven. Laat ze een beetje afkoelen.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet hem af.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Bak de champignons in een pannetje met de boter en kruid ze met peper en zout. Voeg de knoflook toe en roerbak tot de champignons beginnen te kleuren. Voeg de balsamicoazijn, de honing en de chilivlokken toe en laat alles karamelliseren.

  4. 4

    Voeg de uitgelekte pasta toe aan de champignons en roer om. Schep de pasta met de champignons in ovenschaaltjes en leg er de rode bietjes op. Eindig met de verbrokkelde geitenkaas en zet de schoteltjes nog 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Haal de pastaschoteltjes uit de oven en werk ze af met de granaatappelpitjes en de verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gekaramelliseerde balsamico-spaghetti met geroosterde rode biet, granaatappel en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!