Orzopannetje met visrolletjes, spinazie en tomaat
bereiding
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de orzo beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat hem uitlekken. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Spoel de tomaten, snij ze in kwartjes, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Spoel de spinazie.
-
2
Fruit de sjalot en de knoflook in een grote stoofpot in een bodempje olijfolie. Voeg de spinazie toe en roerbak verder. Voeg de roomkaas en de wijn toe. Meng er de orzo en de tomatenblokjes door.
-
3
Verdeel de orzomengeling over een ingevette ovenschaal. Kruid de visfilets met peper en zout. Draai de visfilets tot rolletjes en leg ze lukraak tussen de orzo.
-
4
Verbrokkel de feta over de schotel. Gaar de schotel 20 minuten in de oven. Werk hem af met het basilicum en serveer.