Recept

No bake-cheese­cake met peperkoek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Cheesecake in een glaasje mét peperkoek, lekker winters!

Liever wat lichter? Voor een lichtere versie kun je de room vervangen door Griekse yoghurt. Klop hiervoor 350 gram roomkaas op met 300 gram yoghurt. 


bereiding
  1. 1

    Smelt de boter en laat ze wat afkoelen. Hak de peperkoek grof en meng er de gesmolten boter onder.

  2. 2

    Klop de roomkaas met de room en de honing in 5 minuten romig. Schep de crème in een spuitzak met gekarteld mondje.

  3. 3

    Verdeel de helft van het peperkoekmengsel over 6 glazen en spuit er dan een laag van de crème op. Herhaal de laagjes en werk de glazen af met de verse frambozen. Zet ze in de koelkast tot serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!