Recept

Blondies met pecannoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Waarom eens geen blondies maken in plaats van brownies? Origineel én lekker!

Je kunt er als afwerking ook wat gesmolten witte chocolade over druppelen.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter met de chocolade op een zacht vuurtje.

  2. 2

    Klop de eieren los met de suiker en voeg het chocolade-botermengsel toe. Meng er de zelfrijzende bloem en het zout onder.

  3. 3

    Hak de pecannoten grof en meng ze onder het beslag.

  4. 4

    Bekleed een vierkante bakvorm van 25 x 25 cm met bak­papier en bak de blondies zo’n 45 minuten in de oven. Strooi er nog wat extra chocolade en gehakte pecannoten over als afwerking.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Blondies met pecannoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!