Recept

Glaasjes met rilette van gerookte forel met rode biet en gepoft mosterdzaad

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niet moeilijk om te maken, maar hoe mooi ziet dit hapje eruit?

Wat overblijft van de gepofte mosterdzaadjes is bijvoorbeeld ook lekker bij wat kaas.

bereiding
  1. 1

    Doe de gerookte forel samen met de zure room en de verse kruiden in de keukenrobot. Mix fijn en kruid met zwarte peper.

  2. 2

    Snij de rode biet in stukjes.

  3. 3

    Doe het mosterdzaad met wat water, de witte wijnazijn en de honing in een steelpannetje en laat poffen op het vuur, onder deksel.

  4. 4

    Lepel de rilette in de glaasjes, werk af met de stukjes rode biet, een beetje gepoft mosterdzaad (je hebt niet alles nodig, slechts 1 koffielepel in totaal) en wat verse kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Glaasjes met rilette van gerookte forel met rode biet en gepoft mosterdzaad

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!