Recept

Sneeuwmankoekjes om voor te smelten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eerst een fluffy marshmallow die smelt in je mond, en daarna een knapperig chocoladekoekje ... Deze sneeuwpopjes zijn heerlijk!

Gebruik dit basisrecept voor het zandkoekjesdeeg.

bereiding
  1. 1

    Vervang bij het basisdeeg voor de zandkoekjes 50 gram bloem door het cacaopoeder. Ga verder zoals in het basisrecept. Steek ronde koekjes uit het deeg, bak ze zoals in stap 5 en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Teken met de stiften sneeuwpopgezichtjes op de marshmallows.

  3. 3

    Maak het glazuur: meng de poedersuiker met enkele druppels citroensap. Voeg nog een druppeltje citroensap toe als het papje te vast is, maar let op dat het niet te lopend wordt! Schep op elk koekje een plasje glazuur en duw er een marshmallow in. Laat het glazuur volledig uitharden en teken nog knopen en armen met de stiften.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sneeuwmankoekjes om voor te smelten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!