Taquitos met gehakt en arrabiatasaus
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Schil de zoete aardappel en snij hem in blokjes (1 cm). Ontpit de paprika en snij hem in blokjes.
-
2
Meng de ui, de knoflook, de zoete aardappel, de paprika en het gehakt met 2 eetlepels olijfolie, ras el hanout, peper en zout. Doe alles in het gesloten bakaccessoire (of een ovenschaal die in de airfryer past) en zet gedurende 15 minuten in de airfryer op 180°C. Roer af en toe eens om. Zorg dat alles mooi goudbruin gebakken is.
-
3
Lepel de vulling uit het bakje en maak het bakaccessoire schoon. Beleg de wraps met de vulling en rol ze op. Giet de helft van de saus in het gesloten bakaccessoire of een passende ovenschaal en leg er de wraps in. Overgiet met de overige saus en bestrooi met de kaas. Zet gedurende 10 minuten in de airfryer op 185°C .