Taco met gebakken zalm, koolsalade en yoghurtsaus
bereiding
-
1
Maak de wittekool schoon en snij ze in flinterdunne reepjes. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in reepjes. Maak de lente-uien schoon en snij ze in ringetjes.
-
2
Hak de muntblaadjes fijn. Meng ze met de appelazijn, de yoghurt en de mayonaise en kruid de saus met een snuifje chilivlokken en zout. Meng de kool, de mango en de lente-ui met de yoghurtsaus. Kruid de salade met peper en zout. Bewaar ze in de koelkast.
-
3
Snij de zalm in blokjes van ongeveer 4 centimeter. Kruid ze met de ras el hanout, peper en zout. Bak ze op een hoog vuur in een laagje olijfolie goudbruin.
-
4
Warm de wraps op in de oven, pan of microgolfoven en maak er taco’s van met de koolsla en de gebakken zalmblokjes. Werk af met de extra munt en geef er een partje limoen bij.