Recept

Wafeltjes van zoete aardappel met pecannoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak een grotere portie wafeltjes en vries ze in. Goed afgesloten blijvenze enkele maanden goed in de diepvriezer.

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappel, snij hem in stukken en kook die gaar in gezouten water. Giet ze af.

  2. 2

    Doe de zoete aardappel samen met de havermout, het bakpoeder, het maïszetmeel, de melk, het zout en de speculaaskruiden in een kom en mix met de staafmixer tot een glad beslag.

  3. 3

    Doe de zoete aardappel samen met de havermout, het bakpoeder, het maïszetmeel, de melk, het zout en de speculaaskruiden in een kom en mix met de staafmixer tot een glad beslag.

  4. 4

    Vet met een borsteltje het wafelijzer in met de arachideolie. Bak 8 kleine wafeltjes van het beslag.

  5. 5

    Leg de wafeltjes op een bord en bedruppel ze met de ahornsiroop. Werk ze af met de pecannoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wafeltjes van zoete aardappel met pecannoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!