Minestrone met ravioli, vis, lentegroentjes en chermoula
bereiding
-
1
Snij de asperges en de peultjes in schuine grove stukken. Snij de vis in blokjes van 5 cm.
-
2
Breng de bouillon aan de kook. Voeg de aspergepunten, de peultjes en de erwtjes toe en laat ze 1 minuut koken. Voeg de ravioli en de vis toe en laat ze op een zacht vuur enkele minuten meekoken.
-
3
Maak de chermoula. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Hak de kervel, de bladpeterselie en de muntblaadjes fijn en meng ze samen met de geraspte citroenschil en 1 eetlepel citroensap onder de olijfolie. Breng de chermoula op smaak met een snuifje grof zout.
-
4
Breng de minestrone met vis op smaak met nog wat extra citroensap, peper en zout. Werk ze af met de chermoula en serveer.