Recept

Minestrone met ravioli, vis, lentegroentjes en chermoula

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een bijzondere soep... met kant-en-klare ravioli als lekker extraatje!

Lekker met extra flinterdunne parmezaanschilfers! Al zullen Italiaanse puristen zeggen dat je vis en kaas niet mag combineren...

bereiding
  1. 1

    Snij de asperges en de peultjes in schuine grove stukken. Snij de vis in blokjes van 5 cm.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook. Voeg de aspergepunten, de peultjes en de erwtjes toe en laat ze 1 minuut koken. Voeg de ravioli en de vis toe en laat ze op een zacht vuur enkele minuten meekoken.

  3. 3

    Maak de chermoula. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Hak de kervel, de bladpeterselie en de muntblaadjes fijn en meng ze samen met de geraspte citroenschil en 1 eetlepel citroensap onder de olijfolie. Breng de chermoula op smaak met een snuifje grof zout.

  4. 4

    Breng de minestrone met vis op smaak met nog wat extra citroensap, peper en zout. Werk ze af met de chermoula en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minestrone met ravioli, vis, lentegroentjes en chermoula

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!