Gestoomde garnalenpakketjes
bereiding
-
1
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Spoel ze en dep ze droog.
Pel de knoflook en snij in plakjes.
Pers de citroen uit.
Snij de courgette in staafjes.
Snipper de dragon fijn.
-
2
Vermeng het citroensap met de olie en de knoflook. Kruid met flink wat kurkuma, peper en zout. Marineer er de garnalen een halfuurtje in.
-
3
Kook ondertussen de aardappelen 15 minuten in gezouten water. Giet af en snij ze in staafjes.
-
4
Meng de aardappel- en courgettestaafjes met de dragonblaadjes.
-
5
Verdeel het groentemengsel over 4 vellen bakpapier. Leg er de garnalen bovenop en verdeel er de marinade over. Vouw de pakketjes dicht en stoom ze 20 minuten.
Serveer met een sneetje stokbrood
Voorbereiding
Voor de marinade