Recept

Papillot van zeebaars met saffraanaioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk pakketje

bereiding
  1. 1

    Spoel alle groenten. Schil de artisjokken en snij ze in partjes. Snij de venkel en de courgette met de mandoline in flinterdunne plakken. Snij de courgettebloem in vier.

  2. 2

    Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en leg op elk stuk een zeebaarsfilet. Voeg de groenten, olijven en eventueel ¼ courgettebloem toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Vouw de papillot goed toe en gril 5 à 10 minuten op de barbecue.

  3. 3

    Gril ook het brood enkele minuten op de barbecue.

  4. 4

    Week de saffraan in een bodempje lauw water. Meng met de aioli.

  5. 5

    Serveer de vispapillot met het geroosterd brood en saffraanaioli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Papillot van zeebaars met saffraanaioli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!