Heerlijke curry's en tajines
Ontdek ze in ons nieuwe bookzine
Niks heerlijker in de herfst dan van die geurige pruttelpotjes die lekker lang op het vuur mogen staan en je huis vullen met de lekkerste aroma's. En omdat het niet altijd stoofvlees moet zijn, keken wij eens richting het Oosten en het Midden-Oosten, want daar zijn ze specialist in het bereiden van curry's en tajines.
Het geheim van een lekkere curry of tajine zit niet zozeer in de keuze van de specerijen, maar in de combinatie van smaakmakers, in de hoeveelheden en in de manier waarop je die specerijen moet verwerken.
Kruidnagel, kaneel, kerrie, kurkuma, koriander en komijn, knoflook, gember en pepertjes: ze leiden naar heerlijk klinkende én smakende gerechten zoals Madrascurry met kip, korma met lamsvlees, tajine van lamskoteletjes met gember en kefta's van rundvlees met saffraan.
Deze en nog veel meer curryschotels en tajinegerechten vind je in het nieuwe bookzine Curry's & Tajines, net als een overzicht van de gebruikte smaakmakers en de recepten voor de currypasta's die het lekkerste geheim zijn van zoveel oosterse stoofpotjes.
Trek mee op avontuur en ontdek al die spannende geuren en smaken!
Het bookzine Curry's en tajines ligt nu in de winkel en kost € 8,95 of € 7 in pakket met Libelle.
Omdat het niet altijd stoofvlees moet zijn, keken wij eens richting het Oosten en het Midden-Oosten, want daar zijn ze specialist in het bereiden van curry's en tajines.