Visgerechten om van te smullen
Verras je gasten met een overheerlijke visschotel. Of je nu kiest voor een traditionele zalm of voor een meer verfijnd gerecht met tarbot, iedereen wordt er onmiddellijk gelukkig van.
Veel moeite denk je? Helemaal niet. De kwaliteitsfonds van Lacroix helpen je een handje op weg!
Klaar in… 1-2-3!
De waterkerscoulis uit dit recept maak je in een handomdraai, dankzij de kant-en-klare fond:
1. Blancheer kort een bosje waterkers.
2. Mix de waterkers fijn met 8 dl visfond en 3 el room.
3. Kruid met zout. Serveer de coulis met de visrol.
>> Klik hier voor het volledige recept
Zo gemakkelijk is het dus… Gun jezelf wat vrije tijd en kies voor je sauzen steevast voor de kant-en-klare fonds van Lacroix. Ideaal voor de hobbykok die graag zelf zijn overheerlijke sauzen bereidt.
Smakelijke visgerechten
Heb je de smaak te pakken? Probeer ook deze sublieme visschotels uit, extra verfijnd dankzij de visfond van Lacroix. Wedden dat je wordt overladen met complimentjes?
- Tarbot met wijnsaus en kruidenkrokantje
- Griet met wortel-saffraanpuree
- Grietrolletjes met chardonnaysaus
Surf zeker eens naar de website van Lacroix voor meer informatie en tips.