Recept

Warme aardappelsalade met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een stukje Zweden op je bord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Boen de krieltjes schoon en snij ze in stukken.  Kook ze in gezouten water en laat afkoelen.

  2. 2

    Vermeng de spinazie met enkele blaadjes eikenbladsla. Maak een vinaigrette met 4 el olijfolie, 2 el citroensap en een kl honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de verse zalmfilets met honing, kruid met peper en zout. Gril de vis, maar laat hem binnenin mooi rosé. Bak de aardappelen in olijfolie, kruid met peper, zout en flink wat gesnipperde dille.

  4. 4

    Schep de vinaigrette door de sla en verdeel over 4 borden. Leg er de aardappelen bij en de zalm (in stukken). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Warme aardappelsalade met zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!