Andijviesalade met steak
bereiding
-
1
Schil de aardappelen. Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden. Spoel de andijvie en snij de grote bladeren in stukken.
-
2
Kook de aardappelen half gaar. Snij ze in lange partjes. Bak ze even in wat olie.
-
3
Kook de boontjes beetgaar, giet af en laat meteen schrikken onder ijskoud water.
-
4
Meng de andijvie met de aardappelen en prinsessenboontjes.
-
5
Roer een dressing van de notenolie, de wijnazijn, de mosterd, peper en zout. Maak er de salade mee aan.
-
6
Bak het spek knapperig en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de biefstuk naar smaak en snij hem in plakjes.
-
7
Verdeel de salade over de borden en leg er het vlees bij. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer meteen.
Voorbereiding