Fettucine met kip in milde kerriesaus
bereiding
-
1
Pel en snipper de sjalot. Maak de paprika's schoon en snij ze in reepjes. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en hak de knoflook. Snij de kip in stukjes.
-
2
Fruit de sjalot glazig in boter. Strooi er een snuifje suiker over en laat nog even stoven. Roer er de bloem en het kerriepoeder door. Schenk er de melk bij en roer goed. Laat al roerend indikken. Zeef de saus. Roer er de room door.
-
3
Kook de pasta beetgaar in water met het bouillonblokje. Bak de kip in boter.
-
4
Stoof de paprika's in olijfolie, samen met de knoflook. Doe er de champignons bij en breng op smaak met peper, zout en citroen.
-
5
Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden. Schep er de groenten en de kip bij en serveer meteen.
Voorbereiding