Recept

Zeebarbeel met gestoofde venkel en olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met pastis

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 200°C.

  2. 2

    Verhit 4 el olijfolie. Bak de venkel en de knoflook en blus met de pernod, wijn en kippenbouillon, kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten garen onder deksel.

  3. 3

    Kruid de visfilets met peper en zout, strooi er wat citroenrasp over en wentel ze door de bloem.

  4. 4

    Bak de filets 2 à 3 minuten aan beide kanten in een pan met 2 el olijfolie.

  5. 5

    Verdeel de venkel over 4 borden, leg er telkens 2 zeebarbeelfilets op, werk af met de olijven en het venkelgroen. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!