Recept

Pastawieltjes puttanesca

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse pasta

bereiding
  1. 1

    Verhit 2 el olijfolie in een pan en stoof 1 gehakte ui en 1 gehakte teen knoflook glazig. Voeg 800 g tomatenstukjes uit blik toe en 100 g groene olijven in plakjes.

  2. 2

    Breng aan de kook en laat 6 minuten sudderen. Voeg dan 8 ansjovisfilets in stukjes toe.

  3. 3

    Kook 500 g pastawieltjes (ruote) beetgaar en meng met de saus. Breng op smaak met peper en zout en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastawieltjes puttanesca

Ingrediënten voor

4 personen
  • olijfolie2 el
  • ui (gehakt)1
  • knoflook (gehakt)1 teentje
  • tomatenblokjes (uit blik)800 g
  • groene olijven (in plakjes)100 g
  • ansjovisfilets8
  • pastawieltjes500 g
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!