Recept

Erwtenflapje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle hap

bereiding
  1. 1

    Schil en kook 4 aardappelen beetgaar in lichtgezouten water. Blancheerde diepvrieserwtjes, giet af en laat schrikken onder ijskoud water. Meng en voeg de currypasta toe.

  2. 2

    Verwarm de oven op 180°C. Smelt de boter. Snij 1 pak filodeeg in 3 zodat je lange repen bekomt. Bestrijk een reep met gesmolten boter.

  3. 3

    Leg een hoopje van de aardappelvulling bovenaan in de hoek van het deeg. Vouw het deeg erover tot een driehoek ontstaat.

  4. 4

    Vouw verder tot een driehoekig pakketje. Bestrijk met nog wat boter en bak in de oven ± 10 min of goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Erwtenflapje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!