Recept

Tagliatellenestjes met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een bord vol kleur

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s. Snij ze op de rugkant van kop tot staart open, verwijder het zwarte darmkanaaltje.

  2. 2

    Spoel de paprika’s, snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat ze uitlekken in een vergiet.

  4. 4

    Roerbak de paprikablokjes 2 minuten in 2 el hete olie. Doe er de knoflook en de scampi’s bij. Laat 1 minuut bakken. Kruid met zeezout en peper uit de molen. Zet even aan de kant.

  5. 5

    Bak in dezelfde pan de gekookte pasta 3 minuten in 2 el olijfolie.

  6. 6

    Verdeel over de borden. Schep er de scampi’s en de groenten bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatellenestjes met scampi's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!