Recept

Kalfsrolletjes met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker stevig

bereiding
  1. 1

    Meng 125 g geitenkaas met 1 el honing en een takje salie. Leg 4 plakken Breydelham plat op een schoon werkvlak. 

  2. 2

    Leg op elke plak ham een platgeslagen kalfslapje. Smeer elk kalfslapje in met geitenkaas. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Rol het kalfslapje op en rijg vast met een tandenstoker. 

  4. 4

    Snij een lookbol in twee, bak beide helften in een klontje boter en doe er de kalfsrolletjes bij. Verwijder daarna de look en het vlees en blus de jus met 2 el droge witte wijn.

  5. 5

    Voeg 2 takjes salie toe en besprenkel met het sap van 1 citroen. Schraap de bakrestjes los en overgiet het vlees met de saus. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsrolletjes met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!