Recept

Kalfsrolletjes met ravioli en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Sla de kalfslapjes goed plat – met een vleeshamertje of tussen twee snijplanken. Snij de mozzarella in plakken. Leg op elk lapje een plakje parmaham en een plakje mozzarella. Rol strak op en prik ze op een satévorkje.

  2. 2

    Snij de peer in dunne plakjes. Bak ze kort in een pan met wat boter en bestrooi met de suiker.

  3. 3

    Haal de pitten uit de granaatappel. Meng de rucola met de granaatappelpitten, de plakjes peer en de gedroogde veenbessen.

  4. 4

    Laat de druivenpitolie goed heet worden in de fonduepan. Prik de ravioli (ongekookt) op een fonduevorkje en bak ze knapperig goudbruin in de olie. Bak ook de kalfsrolletjes goudbruin in de olie.

  5. 5

    Verdeel de salade over vier borden. Snij elk kalfsrolletje schuin doormidden en leg op de salade. Werk af met de gebakken ravioli en serveer met een eenvoudige vinaigrette van olijfolie, citroensap, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsrolletjes met ravioli en rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!