Recept

Kipfilet met pastaschelpjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenvoudig lekker!

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de kipfilets met olijfolie. Kruid ze met de gedroogde tijm en een snuifje piment d’Espelette (of paprikapoeder).

  2. 2

    Bak ze kort rondom aan in een beetje hete olijfolie. 

  3. 3

    Kook de pastaschelpjes beetgaar in gezouten water, doe er de laatste minuut de kervel bij. Blancheer de doperwtjes 5 minuten in gezouten water. 

  4. 4

    Giet af. Vermeng de pasta en de erwtjes met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper uit de molen. Verdeel over de borden. 

  5. 5

    Leg er de kipfilets bij. Strooi er wat grof zeezout op. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipfilet met pastaschelpjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!