Recept

Kippenbillen met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kip met een heerlijk champignonsausje: wie kan dat weerstaan? 

bereiding
  1. 1

    Braad de met peper en zout gekruide kippenbouten rondom aan in boter of olie. Laat ze 20 minuten op een zacht vuur verder garen. 

  2. 2

    Borstel de champignons droog schoon. Snij ze in plakjes. Bak ze kort op een hevig vuur in wat boter of olie. Giet er de bouillon bij. Laat 5 minuten sudderen. 

  3. 3

    Voeg er de room aan toe en breng op smaak met peper en zout. Werk af met flink wat gehakte bieslook en peterselie.

  4. 4

    Lepel de hete champignonsaus over de kippenbouten en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenbillen met champignons

Ingrediënten voor

4 personen
  • kippenbillen4
  • champignons500 g
  • kippenbouillon200 ml
  • lichte room200 ml
  • boter (of olie)
  • bieslook½ bosje
  • bladpeterselie½ bosje
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!