Recept

Soezentoren met frambozen en witte chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kan je niet van afblijven!

bereiding
  1. 1

    Hak de chocolade fijn en smelt ’m au bain-marie.

  2. 2

    Dip de bovenkant van de soesjes in de chocolade en leg ze met de chocolade naar boven in een cirkel op een serveerschaal.

  3. 3

    Leg er een tweede laag soesjes bovenop - werk snel, zodat ze blijven plakken in de nog niet volledig opgesteven chocolade van de onderste soesjeslaag.

  4. 4

    Werk op deze manier verder en bouw een stevige toren. Heb je nog wat gesmolten chocolade over, giet dat dan over de soesjestoren.

  5. 5

    Werk de toren af met poedersuiker en met verse frambozen of ander fruit naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Soezentoren met frambozen en witte chocolade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!