Enchilada's met tomatensalsa
bereiding
-
1
Verwarm de ovengrill alvast voor.
-
2
Spoel de bonen en maïs en laat uitlekken. Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de selder in stukjes.
-
3
Fruit de sjalot en de helft van de knoflook glazig in 2 el olijfolie. Doe er de bonen en maïs bij en stoof ze even mee. Kruid met zout en cayennepeper.
-
4
Bestrijk de tortilla’s met een dun laagje room, kruid met peper en zout. Verdeel er de bonen over en rol op. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
-
5
Fruit de rest van de knoflook in 2 el olijfolie. Doe er de selder en tomaten bij. Laat 2 tot 3 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.
-
6
Verdeel de salsa over de tortilla’s. Bestrooi met de kaas en gratineer. Werk af met peterselie.