Pastaslaatje Niçoise met zalm
bereiding
-
1
Halveer de kerstomaatjes en olijven.
Snij de ui in fijne ringen.
Spoel enkele slablaadjes, dep droog en knip in beetklare stukken.
Kook een ei hard.
-
2
Kook de boontjes beetgaar en laat schrikken.
-
3
Kook de pasta al dente in gezouten water.
-
4
Bak de zalmfilet langs beide kanten krokant. Verdeel in beetklare porties.
-
5
Verdeel de sla over 4 kommetjes.
-
6
Maak een mengeling van
de boontjes, olijven, kerstomaatjes,
pasta en uiringen. -
7
Maak een vinaigrette van olie en azijn en sprenkel over de mengeling. Breng op smaak
met peper en zout en meng goed. -
8
Verdeel de mengeling over de 4 kommetjes en werk af met kwartjes hardgekookt ei en stukjes zalm.
Voorbereiding