Recept

Tagliatelle met artisjok en chorizochips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je proeft er het zuiden in

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de chorizo in fijne plakjes.

    Halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen.

  3. 3

    Leg de chorizo op bakpapier en zet 10 minuten in de oven, of tot de plakjes knapperig zijn.

  4. 4

    Mix voor de tapenade de olijven met de knoflook, de kaas en de olijfolie in de blender tot een puree. Schep die door de pasta.

  5. 5

    Laat de artisjokken uitlekken, snij ze in kwartjes. Spoel de tomaatjes, snij ze doormidden.

  6. 6

    Schep de pasta in de borden. Verdeel er de tomaatjes, artisjokken en chorizochips over. Werk af met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met artisjok en chorizochips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!