Recept

Omelet met zalm en asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Maak de asperges schoon en snij ze in stukken van 3 à 4 cm. Stoof ze beetgaar in een ruime pan met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou apart.

  2. 2

    Snij de zalm in snippers. Hak de dille.

  3. 3

    Klop 2 eieren los en giet ze in een pan met wat hete boter. Bestrooi meteen met asperges en zalmsnippers. Kruid met peper en laat de omelet zachtjes stollen.

  4. 4

    Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten. Bestrooi ze net voor het serveren met gehakte dille. Lekker met gebakken krielaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Omelet met zalm en asperges

Ingrediënten voor

4 personen
  • eieren8
  • gerookte zalm4 plakjes
  • groene asperges1 bussel
  • verse dille6 takjes
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!