Recept

Krokante pizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel hapje om mee van start te gaan

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Rasp de gember en vermeng 'm met de mayonaise.

  3. 3

    Snij de komkommer en de radijsjes in plakjes.

  4. 4

    Bak het pizzadeeg krokant op bakpapier gedurende 10 minuten. Laat afkoelen en breek in grillige stukken.

  5. 5

    Snij de zalm in flinterdunne plakjes. Bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Leg op elk stuk pizza een stukje zalm, wat zeewier, 1 el zalmforeleitjes en enkele plakjes komkommer en radijs. Werk af met de gembermayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krokante pizza

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!