Recept

Jagertoast met champignonboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk herfsthapje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week het gedroogd eekhoorntjesbrood 20 minuten in 4 el sherry.

    Snipper de ui fijn.

    Snij de bospaddenstoelen in vieren. 

  2. 2

    Knijp het eekhoorntjesbrood uit, maar bewaar het vocht! Snij in stukjes.

  3. 3

    Stoof de ui met het eekhoorntjesbrood in 1 el boter. Blus met het weekvocht en laat inkoken. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen. Meng met 200g boter.

  4. 4

    Bak de bospaddenstoelen kort aan in 1 el boter en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de sneden boerenbrood rijkelijk met de champignonboter, verdeel er de gebakken bospaddenstoelen over en werk af met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Jagertoast met champignonboter

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!